onsdag 29. januar 2014

Light painting reklame

Tidligere tok vi light painting bilder hvor vi bare lekte oss med det, men det vi egentlig skulle var å lage en reklame. Vi fikk i oppgave å lage en reklame for en smarttelefon, og samtidig få med light painting.  Jeg var på gruppe med Kristine, og jeg har iPhone og hun har Samsung, så da tok vi litt forskjellige bilder med hver av telefonene. Det var en gøy oppgave, og vi tok en del forskjellige bilder, men endte opp med to favoritter. Det ene bildet passet bedre til A4 størrelsen, så da ble det ikke et så vanskelig valg alikevel. Da vi drev med lightpainting med telefonene hadde vi to lykter, en rød og en hvit, og det bildet vi valgte hadde da rødt lys, noe jeg synes ble veldig stilig, og mindre kjedelig enn om det hadde vært vanlig hvitt lys.


Over her ser du den ferdige reklamen, med rødt og lilla og litt blått, noe som gjør bildet spennende, og mer lekent. Vi hentet logoene fra nettet, og redigerte bildet i Photoshop, hvor vi endret på fargene, beskjærte og justerte lys/mørke.

Kamerainnstillingene for dette bildet var:
F-stopp: f/5.6
Lukkertid: 15 sek
ISO: 100


Kamerainnstillingene for dette bildet var:
F-stopp: f/5.6
Lukkertid: 15 sek
ISO: 100

Over her ser du bildet vi egentlig hadde tenkt å bruke fordi det var enkelt og med et renere motiv, men i ettertid synes jeg det bildet vi endte opp med å bruke var finere på grunn av fargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar